Onze reviews

4.6
4,6 rating
4.6 van de 5 sterren (gebaseerd op 8 reviews)
Uitstekend63%
Erg goed37%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

toyota aygo

5,0 rating
augustus 12, 2019

afgelopen weekend bij tc autos wezen kijken met mijn dochter voor Toyota aygo bij ontvang kregen we netjes van de jonge man een bak koffie toen de koffie op was gingen we een proefrit maken we hadden een goed gevoel bij de auto en me dochter kocht de Toyota aygo. een echte aanrader dit autobedrijf !! zeker op door te vertellen

Top serviceπŸ‘Œ

5,0 rating
juli 30, 2019

Vanmiddag in eerste instantie wezen kijken voor een leuk autootje, uiteindelijk met de Toyota Aygo naar huis gereden. Bij binnenkomst werd meteen vriendelijk wat te drinken aangeboden. Auto’s stonden allemaal zeer netjes gepoetst in de showroom. De jongeman die ons hielp was zeer vriendelijk en niet opdringerig, probeerde geen dingen zomaar aan te smeren, liet ons rustig zelf rondkijken en ook een proefritje maken. Omdat wij niet verwacht hadden dat de auto meteen mee mocht, moest er ter plekke nog verzekering afgesloten worden ook hiervoor kregen wij rustig de tijd. Alles werd goed uitgelegd en op iedere vraag kwam een antwoord. Kortom, top service en een bedrijfje om te onthouden en zeker door te vertellen!

goede service.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

4,0 rating
mei 29, 2019

Prachtige auto gekocht.
Goede service en klandizie.
Er mankeerde iets en de auto moest terug.
Ze maakten het op hun kosten en de auto wordt persoonlijk weer bij ons huis afgeleverd.super.
1 woord fantastisch.πŸ˜„
Een echte aanradar deze autozaak.

Peugeot 107

5,0 rating
mei 20, 2019

Van het weekend wezen kijken met mijn dochter voor een Peugeot 107 zeer goed ontvangen door de jonge eigenaar we hebben lekker bakje koffie gekregen en een stukje wezen rijden met de auto mijn dochter heeft toch de beslissing genomen om de auto te nemen ze is er super blij mee echt een aanrader !

Citroen c1

4,0 rating
mei 10, 2019

Zeer vriendelijke jongen die mij geholpen heb met het vinden van een auto voor mijn dochter we hebben een Citroen c1 gekocht bij hem super blij mee !

Goed geholpen !

5,0 rating
april 27, 2019

Zeer vriendelijk geholpen ! Ze wisten overal een antwoord op. Uiteindelijk een auto gekocht, erg blij mee. Een echte aanrader.

Top bedrijf

4,0 rating
april 24, 2019

Zeer vriendelijk geholpen door de eigenaar, zonder gezeur of problemen. En een mooie peugeot 107 kunnen kopen. Kortom een echte aanrader

No Title

5,0 rating
april 24, 2019

Goed geholpen goede auto!! Kom zeker hier nog is terug πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

×

Hallo!

Klik op de chatbox hieronder om ons uw bericht te sturen of stuur een e-mail naar
tc-autos@hotmail.com

× Stel ons uw vraag